Borcanul Faptelor Bune

Cu 1 an in urma, aproximativ, va povesteam despre borcanul cu #mesajulzilei. Cu 2 ani in urma incercam provocarea borcanului cu realizari, si pe acesta incercand sa-l fac cunoscut.

Daca obiectivul primelor doua este, cumva, unul personal, de aceasta data scopul acestui borcan este de a-l darui cuiva care este in nevoie.

Despre ce este vorba mai exact?

„Borcanul Faptelor Bune” se numeste si incepe de astazi, cu efect in anul ce urmeaza.

Nici acum nu am fost prea explicita, deci…

Daca exista #OrasulFaptelorBune, zic ca ar trebui sa facem si #BorcanulFaptelorBune. Cum functioneaza? Foarte simplu! Incepand de astazi, 15 decembrie, pana anul viitor pe vremea asta strangem banuti intr-un borcan. Borcanul plin cu banutii stransi pe parcursul intregului an va merge la o persoana/familie care are mare nevoie de ei. Voi decideti cine va fi beneficiarul #borcanuluifaptelorbune la care ati pus dragoste, nu doar bani. Atat de simplu!

Ce zici? Accepti provocarea?

Cred ca este o metoda placuta de a-l invata pe prichindelul tau sa economiseasca, pe de-o parte, iar pe de alta parte sa daruiasca celor mai putin norocosi. Nu mai vorbesc despre bucuria care iti umple sufletul.

Asa ca te provoc la#borcanulfaptelorbune. Daca iti place ideea, intra pe Instagram, da follow la contul @cristina.enache29 si la contul @borcanulfaptelorbune, pune poza cu #borcanultau si fa cunoscut acest demers. Cum? Foarte simplu. Provoaca 3 prieteni sa faca acelasi lucru si ramaneti aproape. Pe parcursul anului veti primi noi provocari.

Anul viitor dam un #share povestii care ne-a impresionat. Fara nume, doar povestea!

Pana data viitoare sa va fie bine si frumos!